Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal tudok...

Milyen programmal tudok teljes mértékben klónozni egy lemezt? És utána egy cd-re írni?

Figyelt kérdés
Klónozni szeretnék egy merevlemezt úgy ahogy van és ezt szeretném cd-re írni ?
2013. aug. 1. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. A fő kérdésed egy lemezről szól a leírásban merevlemez. Sima lemezt akkor neroba forrásmeghajtó dvd/cd romod és az író meghajtó is az "hogyha egybe van". ISO-t akarsz klónozni kiírni akkor dtoolsba berakod forrás meghajtó d-toolsos író meghajtó az íród. Merevlemez összes adatát akarod akkor behúzod "neroba" vagy egyéb író programba bár mást még nem használtam és elkezded írni akár mennyi gb raksz be majd írás közben kéri a következő dvd-t/cd, ha megírta azt a részét. Nem értem a merevlemezes logikádat na mind 1 én esetemben 640 gb dvd-kre ki írni karrier lenne :)
2013. aug. 1. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nero
2013. aug. 1. 13:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszadó a lemez bármi lehet csak elmondom mindegy hogy vinyó pendrive ilyen lemezekre gondoltam
2013. aug. 1. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:

"vinyó pendrive ilyen lemezekre gondoltam "

Akkor a kérdésben miért CD-t emlegetsz...

2013. aug. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!