Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Eltűnnek a letöltéseim, mitől...

Aznath kérdése:

Eltűnnek a letöltéseim, mitől lehet?

Figyelt kérdés
A probléma a következő lenne, letöltök egy fájl az internetről, a "Könyvtárban" megjelenik, hogy letöltöttem, és hogy készen is van, de a letöltés után 2-3 másodpercre eltűnik a mappából ahová mentem, megfigyeltem, hogy 2 fej van a letöltött fájl ikonjának alsó sarkában. Elképzelésem sincs mitől lehet ez, korábban nem csinált ilyet a gép. Minden fajta fájl eltűnik a .exe fájloktól kezdve a .jpg és társain keresztűl. Hogyan tudnám ezt orvosolni, hogy ne tűnjön el minden egyes fájl amit leszedek? Segítségeteket előre is köszönöm! :)

2013. aug. 1. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsit úgy hangzik, mintha a vírusirtó ügyködne.
2013. aug. 1. 13:15
 2/6 zsozsi333 válasza:
Szia nekem a qtorrentembol tunnek el a cuccaim ha ujrainditom masnap a gépet mi az oka ennek ???
2013. aug. 1. 14:52
 3/6 Gábor_79 ***** válasza:
A 'két fej' arra utal, hogy megosztott mappa. Lehet, hogy valaki a hálózatodban letörli; kétlem ,hogy ezzel foglalatoskodna, na meg ilyen gyorsan. Nem lehet, hogy átkerül a nyilvános letöltések mappába. Felhasználók(Users) > nyilvános(profil) > nyilvános letöltések . Csak egy ötlet. Ezen kívül nincs tippem egyelőre.
2013. aug. 1. 16:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találtam meg a Nyilvános letöltések mappában. Minden mappát átnéztem, és a vírusirtóm is, hogy esetleg nem-e nyomtam el valamit, de semmi ilyet nem láttam, és nem került elő egy fájl sem.
2013. aug. 1. 20:15
 5/6 Gábor_79 ***** válasza:
Próbáld ki, hogy a letöltési mappának egy másikat jelölsz ki. Most az eredeti az teljesen üres? Lehet, hogy valami rejtetté teszi. Egy ablakot nyiss, bal felső sarok 'rendezés' click. Mappa és keresés beállításai > 'nézet fül' Speciális beállítások. 3.sor > az oprendszer védett fájljainak elrejtése.. pipa ki! nézd meg az eredeti mappát van-e ott valami.
2013. aug. 1. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos ez sem segít, teljesen tanácstalan vagyok. Már az AVG-t is kikapcsoltam ideiglenesen és úgy is eltűnnek a leöltött fájlok. Kezdek félni, hogy ezen már csak az újra húzás segít.
2013. aug. 2. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!