Hogy használjam a photoshoppot?
Elég ha azt elmagyarázzátok hogy hogyan illesszek össze 2 képet.
Sdobe Photoshop CS3-am van.
#19 "Szubjektív értékitélet - nem vezet jóra."
Szerintem a Ferraris példád eléggé nem alkalmazható ebben az esetben... Talán találó, de egy Ferrarit nem lehet ingyen beszerezni(: Viszont ha te választhatnál hogy ingyen Ferrárin tanulsz meg vezetni vagy a "vacak" Suzuki Swiften, akkor a "vacak" SS-et választanád?
A második verebes példád viszont már annál találóbb a helyzetre, de azt már elmondtam, hogy lehet hogy most csak két kép összeillesztéséről van szó, de lehet hogy jobban érdekli majd és ha PSel kezdi biztosan jobban jár(:
#20 A kezelőfelület talán nem a legfontosabb, de fontos, hogy jól átlátható legyen.
"Mellesleg a Gimp láthatólag igazodik a Photoshop által meghatározott trendhez" Lol... A Samsung is igazodik az Apple által megszabott trendekhez:D mégis jobb az Apple.
A "nyílt forráskódú" kifejezést azért használtam "szitokszóként", mert ettől az egész nem lesz összeszedett, sőt én mikor a GIMPet használtam rengeteg bug fordult elő. Igaz, hogy nem két kép összeillesztéséről volt szó, de bugos volt. Ráadásul minden jöttment hozzáférhet azt igazíthat rajta. OK folyamatosan fejlődik, de ha ez a folyamatos fejlődés akkora előnyének számítana, akkor most én is azt ajánlanám a kérdezőnek(:
Az viszont igaz, hogy nemárt ha mindkettőből néz pár videót és eldönti, de ha kevés ideje van akkor én még mindig azt mondom, hogy inkább a jobbat és hátha megtetszik neki a dolog.
#21 Ez nem minősül gyenge pontnak manapság a torrentek és a tpb mellett. Rengeteg feltöltést találsz rendesen feltört PS-ról. Ha valaki csak gyakorolni akar rajta nem muszáj megvegye... A tanulás még nem bűncselekmény, ha másnak nem árulja a terméket vagy az ahhoz kapcsolódó dolgokat. És egy PS-ért senki nem fog kopogtatni az ajtón, ahogy annak a több ezer embernek sem, akik ugyanígy jutottak hozzá. Megvenni akkor érdemes, ha ezzel keresed a pénzed és stb... stb.. Bár a kérdező nem tűnt grafikusnak szóval ettől nem hiszem, hogy tartani kéne (csakhamar, vagy ha mégis addigra tudni fogja, hogy ezt meg kéne venni).
Az igaz, Ferrarit tényleg nehezebb lopni, mint Photoshopot, de az is ingyen van.
De végülis gittrágás az egész, hagyjuk abba. Kérdezőnek van PS-ja, a választ megkapta, a többi az ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!