Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan és milyen programmal...

Hogyan és milyen programmal tudom frisiteni és magyarítani a biost?

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le részletesen:)

2013. júl. 31. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:

BIOS magyarításról én még nem hallottam. (De javaslom, tanulj angolul. A számítástechnika nyelve az angol. És amúgy is nagy hasznát fogod venni később. Játékokban, munkában.)

A BIOS frissítéshez leírást és programot az alaplapod gyártójának oldalán találsz.

2013. júl. 31. 10:06
 2/3 Lajos54 ***** válasza:

A BIOS az nem egy bizonyos program, hanem szinte minden alaplaphoz, de legalábbis gyártónként más BIOS van, méghozzá egy, az alaplapon lévő chipbe "beépítve".

Ezt néha lehet ugyan frissíteni, de ha ennyire nem vagy képben, akkor inkább ne próbálkozz vele, mert véglegesen hazavághatod a gépedet, de az alaplapodat mindenképpen.

És valóban, kénytelen vagy beérni az angollal.

2013. júl. 31. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Frissíteni előnyös a biost az új támogatások miatt az alaplap gyártó cég oldaláról letudod szedni és egyszerűen futtatod a mellékelt .bat kiterjesztést amit magától megcsinál. Vigyázz arra, hogy ne szakadjon meg a telepítése, mert akkor hazavágja az alaplapod.
2013. júl. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!