Mire való a MS sync framework, az MS Visual C++ és az MS XML?
Figyelt kérdés
Le szabad törölni ezeket?2013. júl. 30. 16:56
1/4 anonim válasza:
Mind fejlesztőeszközök. Ha nem programozol, akkor leszedheted. (Ne töröld, hanem uninstall!)
2/4 anonim válasza:
MS Visual C++ Redistributable-t szoftverek (jellemzően játékok) is magukkal szokták hozni, ne töröld. Többiről nem tudom, mi rakhatta fel, de feltehetően szoftverek függőségei, ha nem okoznak bajt, én nem nyúlték hozzá - aligha ez a pár száz megabyte hiányzik.
3/4 A kérdező kommentje:
Késő már töröltem...
2013. júl. 30. 17:22
4/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem hiszem van olyan játék a gépemen amelyiknek szüksége lehetne rá, kipróbálgattam őket és működnek. Lehet az age of empires 3 rakta talán fel, de az most nincs telepítve.
2013. júl. 30. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!