The Sims 3 játékosok! 12-es hibakódot, hogy orvosolhatnám?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve megvásároltam a The Sims 3 játékot és a hozzátartozó Évszakok és Nemzedékek kiegészítéseket. Először tökéletesen, hibátlanul működött, de miután átkerült egy ugyanolyan teljesítményű, képességű laptopra, folyamatosan jelentkeztek a hibák. Jelenleg az lenne a gondom, hogy nem tudok menteni, mert 12-es hibakód (A világ mentése sikertelen) lép fel. Ha bárki tudna segíteni, hogy hogyan tudom orvosolni a problémát, azt megköszönném, ill. ha az ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGÉRŐL VALAKI TUDNA VALAMIT, azt is szívesen venném. Előre is köszönöm a válaszokat!2013. júl. 30. 13:14
1/5 anonim válasza:
Google-ben mindkét kérdésedre választ találsz.
2/5 A kérdező kommentje:
De ha bárki tudna nekem egy e-mail címet, vagy valamit megadni.. én nem találok semmi hasznosat.. :(
2013. júl. 31. 17:34
3/5 Lunala válasza:
Szia! :)
Itt egy válaszoló írt egy megoldást, nem tudom, hogy működik-e, de egy próbát megér :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3632593-t..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. Remélem sikerül majd! :D
2013. aug. 2. 13:59
5/5 anonim válasza:
Próbálj a mentés máskénttel menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!