Melyik az a régi játék amibe egy csajjal vagy egy bohóccal lehet menni?
Milyen platformon játszottál vele? NES, SNES, PS1, PC, GC? Vagy, ha nem emlékszel erre, milyen típusú volt a játékkonzol: kazettás, cd-s, kis cd-s; szürke színű volt; fekete, sárga?
A játékban milyen helyszínek voltak? Kastély, tengerpart, börtön; füves-erdős terület, sivatag; cirkusz, piac?
Tudom, hogy gonosz kérdések, de így, hogy négy dolgot tudunk róla (régi játék + csaj + bohóc + pók), lehetetlen kideríteni!
+ Látom, nem írtál kulcsszavakat, pedig sokan már csak az általuk bejelölt témájú kérdéseket figyelik - én is tökéletesen véletlenül akadtam erre a kérdésre, ugyanis félrekattintottam, és a Számtech./Programok kategória legtetejére röpített a böngészőm!
Ha még van rá lehetőséged, adj olyan kulcsszavakat ehhez a kérdéshez, hogy: "retro", "játék", "Nintendo", "NES", "SNES", "Play Station", "PSX",... így azokhoz is eljuthat a kérdésed, akik már csak a "Figyelt kulcsszavak"-at lesik!!!
Ha már nem tudsz ehhez a kérdéshez kulcsszavakat hozzátenni, akkor írd ki megint ezt a kérdést, és ne feledkezz meg néhány jól irányzott kulcsszóról sem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!