Hogyan lehet olyan borítót nyomtatni, mint ami a játékokon és filmeken van?
Figyelt kérdés
Azok a borítók ilyen (nem akarok hülyeséget mondani, de) kartonpapírból vagy valami keményebb papírból vannak, de milyen papír is az pontosan, és 1 mezei nyomtató tud olyat nyomtatni? És mennyivel fogyaszt több patront, ha többet fogyaszt?2013. júl. 27. 21:07
1/4 Tóth Kristóf 1428 válasza:
A hivatalos neve:FOTÓPAPÍR,és attól függ hogy mennyire mezei,valamint nem sokkal fogyaszt többet inkább itt a papír ára a húzós!
2/4 anonim válasza:
Ha fotóminőségű nyomtatást akarsz, akkor sok tintát fog fogyasztani, hogy szép egybefüggő legyen a kép.
3/4 anonim válasza:
Ha jó minőségben szeretnéd nyomtatni, akkor ahhoz sok tinta el fog fogyni, és jó minőségű borítókép kell hozzá. Ha szépet és csillogósat (nem sima papírra), akkor lézernyomtatóval vastag papírra tudsz nyomtatni, amiből lehet kapni fényeset. Ez nem kimondott fotópapír, így nem sokkal drágább a sima papírnál. Ilyen papírra tintasugaras nyomtatóval is tudsz nyomtatni, ha tud ilyet a nyomtató.
Ha csak pár darab borítót szeretnél, akkor inkább nyomtattasd ki valakivel vagy valahol, anyagilag jobban jársz. Ha nagyon sokat akkor én befektetnék egy színes lézernyomtatóba. Ha csak magadnak otthonra, akkor sima mezei papírra, sima mezei nyomtatóval közepes minőségben nyomtasd.
4/4 A kérdező kommentje:
igazából én gyűjtöm a játékokat, (sajnos csak másoltan tudom egyelőre, anyagiakban nagyon megterhelő lenne mindet eredetiben, még használtan is venni), de a látványuk nagyon ronda, amikor egy sima cd-tokban vannak benne, és nem egy szép dvd-tokban borítóval. Akkor kénytelen leszek a jó öreg sima a4-es papírra hagyatkozni :/ (a nyomtatóm tud fotót nyomtatni amúgy, és tintasugaras)
2013. júl. 28. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!