Film konvertálás?
Rengeteg videókonvertáló program létezik. Ezek közül, csak, hogy néhányat mondjak neked, pl. a Sony Vegas Pro 12, Adobe Premiere, Adobe After Effects stb.
A Sony Vegas Pro 12 próbaverzióját itt letöltheted ingyen (legális, 30 napos próbaverzió): [link]
Feltelepíted. Berakod. Összevágod. File -> Render As... Kiválasztod, hogy hova mentse, milyen formátumba (Sony AAC/MVC MP4), milyen minőség.
Gyorsan, szép minőségű, kis fájlméretű. Ebből kettőt válaszhatsz.
Itt ajánlott valaki egy XMedia Recode nevű programot. Ennél jobbat eddig nem találtam. A Format Factory nem tetszik, nem találtam benne részletes beállítási lehetőségeket, ékezetes fájlnevekkel baja van, néha megfagy. A Super-t használtam elég sokáig, amilyen jó volt régen, olyan rossz most. Legnagyobb probléma a lassúsága. Ami az XMedia Recode-nak pár másodperc, a Super-nek 2-4 perc.
Egyébként megkérdezhetem miért kell avi-ból mp4-be konvertálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!