Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki aki ért az u torrenthez...

Valaki aki ért az u torrenthez segítene?

Figyelt kérdés
Újra indítottam a gépet és az u torrentböl minden seedelt torrent eltűnt. Van valami módja, hogy egyszerre vissza rakjam? vagy egyenként kell?

2013. júl. 27. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha megvannak a .torrent fájlok akkor egyszerre meg lehet oldani, A beállítások/mappák helyen kell megadni a tárolómappát, és azt hogy a program betöltse azokat induláskor.

A .torrentek hiányában egyesével kell letölteni majd újra hozzáadni.

2013. júl. 27. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Megvannak a fájlok csak nem tudtam, hogy kell egyszerre be rakni. De olyan fájlok is vannak amik már ki lettek törölve a torrentböl, az olyant ilyenkor letölti újra? De már egyenként pakolóm be mivel már elkezdtem, 52db eddig meg van, még ugyanennyi van :D
2013. júl. 27. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Az automatikus betallózásnál fontos, hogy a célmappa azonos legyen, azaz minden torrentet ugyanabba a mappába gyűjt.

Amikor elindul a betallózás, akkor megvizsgálja hogy ugyanaz a tartalom az eredeti formájában létezik-e. Ha igen, akkor ellenőrzés után seedelni fogsz. Ha nem, mert a fájlokat már törölted vagy átnevezted vagy áthelyezted, akkor újra elkezdi tölteni.

2013. júl. 27. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Most már ezt is tudom, köszönöm. Majd ha újratelepítettem mindent akkor rendbe fogom tartani és ilyen esetekben egyszerre be fogom tudni rakni.
2013. júl. 27. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!