Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » UTorrent hibaüzenettel mit...

UTorrent hibaüzenettel mit kezdjek, bővebben lent?

Figyelt kérdés

A héten az egyik nap, mikor elindítottam a kliensemet észrevettem, hogy egy torrent sem indul el, mindegyiknél ezt írja állapotként: "Hiba: Nem nyitható meg ez..." (tovább nem látom mit ír, mert nem elég széles az 'állapot' modul). Mindegyik torrent szürke, és nem seedelnek semmit, de jó lenne, mert a két legnagyobb magyar torrent oldalra kellene seedelnem.

Aztán letöltöttem még egy torrentet, az rendesen lejött, néhány óráig seedelt is, majd aztán az is átváltott ilyen szürke állapotba, és sorra minden film, amit letöltök. Kb. 25 filmről lenne szó, és ez nagyon nagy mennyiség. Mi lehet a baj? Nem tettem át a filmeket más mappába, és nem tudok róla, hogy bárminek is átírtam volna a nevét. Kérlek, segítsetek!

2013. júl. 27. 10:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!