Hogy lehet 2 videót úgy egymás mögé illeszteni, hogy egy film legyen belőle? Total commanderrel gondoltam, csak nem tudom hogy kell
és ehhez a filmhez van külön feliratom.
azt hogy tudom ráégetni, hogy kiírva is jó legyen a tv-men?
előre is köszi
köszi
esetleg valami más program?
nem szeretnék semmi ilyesmit beszerezni, meg ehhez nem is kell szerintem ilyen komoly program
Szia.
Csak simán totalcommanderrel ezt nem lehet megoldani, kell még hozzá egy hibajavitó program is :
Totalcommanderben : A legegyszerübb összefűzési módszer ha beirod (igaz akkor nem totalcommanderes módszer lesz, hanem parancssoros) : copy /b "film1.avi"+"film2.avi" "film3.avi" majd megnyomod az entert
(Értelemszerüen a film1.avi és a film2.avi az első és második darab neve, mig a a film3.avi a létrejövő film neve, az időzőjeleket használd, mivel igy ha szóköz van a film nevében akkor az nem okoz gondot.)
A legegyszerübb ha beirod a totalcommanderben alulra, hogy copy /b majd ráállsz az első filmdarabra a commanderben nyomsz neki egy CTRL+entert (leteszi alulra a film nevét), ráállsz a másodok filmre azon is CTRL+enter (azt is leteszi alulra), majd mégegszer CTRL+enter (harmadszor is leteszi alulra igaz most a második darab nevét). Most lemész alulra és a és az első és második film neve közé teszel egy + jelet, illetve a harmadik film nevét javitod a létrejövő film nevére. (Ez fontos, ha nem javitod a harmadik film nevét.
2. módszer commanderben. Átnevezed (SIFT+F6) a film1.avi-t Film1.001-re a film2.avi-t film1.002-re, Ráállsz a film1.001-re és Fájl memű - Fájegyesités (vagy csak simán enter a 001 kiterjesztésű fájlon álvla). A másik oldalon létrejön egy Film1.out kiterjesztésű file. ezt kell átnevezni film3.avi-ra.
Ha meg van az összemásolás (mivel mindkét esetben csak összemásoltad a darabokat) ,egnézheted, a méret az megfelel a két fájl összeadási mlretének (700mb + 700 mb = 1.4 Gb(, de ha megnézed egy lejátszóban csak az első darab hosszát jelzi ki, mint időpontod (pl 45 per, holott a két filmdarab hossza együttesen 90 perc lenne).
Most kell használni a hibajavitó progit a neve : DivFix++.exe (keresd meg googléban, tölts le, ha nem megy ird meg felrakom valahová).
Ezzel ki tudod javitani a "hibát" ami a létrejött filmben van. Innentől kezdve nem 45 perc lesz az összeillesztett film hossza, hanem 90 perc.
Filösszerakásra programok (ingyenesek) :
- avidemux
- virtualdub
Felirtat ráégetése az avi fájlra virtualdubbal lehetséges : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!