Miért kezd el szaggatni a játék?
Figyelt kérdés
Helo. Egy olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy elkezdek játszani egy játékkal megy szaggatás nélkül egy 8-10 percig aztán egyszer csak elkezd úgy szaggatni hogy játszhatatlan. És ez nem csak egy játéknál van hanem az összesnél. Ui.: ezt csak pár hete csinálja.2013. júl. 25. 15:39
1/8 anonim válasza:
Valami szoftvert feltehettél ,ami folyamatosan zabálja a ram-odat.
2/8 A kérdező kommentje:
Én nem emlékszem rá hogy felraktam volna valami olyan programot, de különben is minden ki van kapcsolva miközben játszanék.
2013. júl. 25. 15:59
3/8 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy a 3 gigaramomból 2-t csaj úgy használ... nem értem minden ki van kapcsolva.
2013. júl. 25. 16:00
4/8 A kérdező kommentje:
csak*
2013. júl. 25. 16:01
5/8 anonim válasza:
Nézzél hőmérsékleteket, lehet a gép túlmelegszik.
6/8 anonim válasza:
A gépedben valami túlmelegszik (pl videókártya). Eleinte azért megy jól a játék, mert még nem melegedett túl, aztán elér egy bizonyos hőmérsékletet, amitől lecsökken a videókártya teljesitménye, és elkezd tőle szaggatni a játék. Javaslom nézz bele a gépedbe, tisztitsd ki a portól, vagy ha nem ez a baja, akkor vegyél bele ventillátort, vagy plusz hűtést.
7/8 A kérdező kommentje:
Laptopom van szerintem nem lehet poros... De köszi a választ! Ja és még valami integrált kari, mondjuk ez nem számít a szaggatásnál
2013. júl. 25. 20:50
8/8 anonim válasza:
És amúgy miért ne lehetne poros? Attól, mert laptopod van, az is porosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!