Mien rendszert tehetnék fel erre a számító gépre? Fontoss!
Figyelt kérdés
Intel pentium 800mhz l2 256kb
256mb ram
40gb hdd
64mb igp
Ezen megy a cod 2 a youtube sem akadozott es egyszer elkezdett azert let ujra teve az xp is akadozva megy mien rendszert tehetek ra hogy ne akadozzon a youtube sem laptoprol van szó tudom gyenge de ment vele tokeltesen.
2013. júl. 23. 17:17
11/14 anonim válasza:
Pedig az XP lenne a legjobb Windows vonalon. Driverek rendesen fenn vannak? Helyesírási szótárat vettél már?
G.
12/14 A kérdező kommentje:
Figyelj már ide helyes írási szótár kezdjük ott hogy tudok helyesen írni csak hogy most telefonrol vagyok de ha most ez a menő hogy mindenkinek be vágjuk hogy helyes írási szótár ezt értsük már meg könyörgöm.De igen feltelepítettem mindent chipset ide vezérlöket es amit most tettem rá az még az sp2 xp nem lenne job rá windows 2000 sp 4 ?
2013. júl. 24. 08:58
13/14 anonim válasza:
De, csak éppen az egy kb. használhatatlan oprendszer. Semmi nincs rá, totál elavult, csak nosztalgiázni jó. Ha nem fut rajta rendesen az XP, akkor kuka, megérett rá.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!