El szállt a boot system-em hogy hozzam helyre?
Kaptam egy új kb 2 hónapos laptopot, hogy Win 7-et rakjak rá. Mint utólag ki derült, a gép német gyártmányú és Win 8 is volt rajta. Már a BIOS-al gondjaim voltak, semmi nem úgy nézett ki mint ahogy megszoktam régebbi gépeknél. NAgynehezen interneten rá találtam, hogy hogyan is kéne CD-ről bootoltatni a gépet, hogy el indítsam a telepítést. Aztán mivel ezzel a hibaüzenettel dobálózott: A Windows nem telepíthető erre a lemezre. A kijelölt lemez GPT partícionálási stílus szerinti. A Windows nem telepíthető erre a merevlemez-területre. A partíció EFI
Fogtam és töröltem az összes partícióját. Szépen ment is tovább a telepítés. Majd kb 10x újraindúlgatott. Gondoltam vissza kéne állítani h újra a vinyórol bootoljon. A boot options-ban ki választottam a másikat. Erre be lép a B
IOS-ba és üres a boot options... És se vissza állítani nem tudtam, semmi. Amint el indítom újra az BIOS-ba lép, és a Boot szinte üres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!