Hogyan/Milyen programmal tudnék ilyen videót csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=HVfh0UqvOzE
a számok közti vágást, értem... Meg, hogy egyáltalán mennyit kell felvennem az adott számból, hol kell megvágni, stb. Aki ért hozzá legyen szíves segítsen!
"mennyit kell felvennem az adott számból, hol kell megvágni"
Azért ez magától értetődő szerintem. Annyit vegyél fel legalább, amennyit szeretnél, hogy benne legyen a videóban. Hol kell megvágni: ahol akarod. :D A halkítást meg manuálisan megcsinálod az elején-végén.
A számokat egymás mögé pakolni nem kunszt, Movie Maker is tudja, szerintem még ott is vannak transition effectek, de videószerkesztők, amiket kipróbálhatnál: AVS Video Editor, Cyberlink PowerDirector.
Nem tudom, ezekkel lehet-e kép-a-képben dolgot csinálni, talán utóbbival igen.
A lehalkítás annyi, hogy a videószerkesztő programban szokott lenni olyan funkció, hogy amikor idősávon látszik a videó, akkor be lehet kapcsolni hogy látszódjon a hangerő "vonala". Ez egy vízszintes vonal. Ezen kijelölhetsz pontokat, és le-föl húzhatod csökkentve-növelve a hangerőt. A vonal pedig igazodik hozzá. Pl. a lehalkítás annyi, hogy beszúrsz egy pontot a vonal végétől egy picit előrébb, és a végpontot lehúzod. Lehet nem sikerült jól megfogalmanzi, de legjobb ha kipróbálod. :)
Cyberlink PowerDirector tuti tudja, anno csináltam ilyet (és az alapján írom), a többi is biztos, de lehet, picit másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!