Milyen programmal tudok a számítógépről sorozatképeket készíteni?
Tán egy picikét bővebben...
(operációs rendszer, esetleg a program, amin belül (amiről) sorozatképeket szeretnél, milyen céllal, mihez akarod használni...)
Egyébként a hatodik érzékem azt súgja, hogy aki ilyet kérdez, az csakis Windows-felhasználó lehet. Addig is, míg a kérdés jobban körvonalazódik:
1. A számítógép képernyőjén zajló történések megörökítése: Fraps, Bandicam (én egyiket se használtam, aki igen javítson ki, ha hülyeséget írtam).
2. Tetszés szerinti képek megrajzolása vagy összemontírozása: Gimp, RealWorld Paint, Pixia.
3. Mozgó GIF készítése állóképek sorozatából: Photoscape, MonkeyJam, UnFreez, Gimp.
4. Mozgó GIF készítése videófájlból: Format Factory, VirtualDub, MonkeyJam.
Előtte vágóprogramokkal tudod kiemelni a szükséges részletet: VirtualDub, Avidemux, Pinnacle VideoSpin.
A példaként felhozott programokból egy-egy is elég, nem kell mindegyik. A felsorolásokban azt tettem előre, amelyikkel én próbálkoznék elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!