Először windows XP.7 és 8 atom rossz, mért történt ez? Mit tehetek most?
Van egy számítógép: 2.4intel CPU
1.00GB DDR es RAM
120GB HDD
128mb 3d video card hercules.
Xp futott a gépen közben jött a Windows 7,8 nem akartam váltani XP-ről de utána olvastam és megfog szűnni a támogatása. Gondoltam előbb felrakom a Windows 7-et és mire megszűnik az XP-szoftver támogatása addigra már én is értek a windows 7hez. Feltelepítettem a Windows 7et tökéletesen müködött de utána vissza raktam az XP-t.
Ki akartam próbálni a Windows 8at de az nem indult el: 0x000009e erorr hiba üzenet..
Akkor vissza rakom a 7et és várok hátha lesz 8 ból másik kiadás ami nekm is jó. De ezek után nem engedi telepíteni. Se az ultimatét,a startért,se homét. Telepítem a windows 7 ultimate 32bitet és amikor kicsomagolta a fájlokat és telepíti 11% kiirja hogy cd-hiba sch-dsh32-64. Másik számítógépen tudom installálni mindegyiket. Mért történt ez?
˛Torent program, egy dvd-n belül több féle: home,eneterprise,ultimate és starter. 32-64bitben
"nem akartam váltani XP-ről de utána olvastam és megfog szűnni a támogatása."
Attól még működni fog. Nem lesznek hozzá frissítések, kb ennyi. De ha jól működik? Ja persze: újabb programok nem nagyon fognak futni rajta. Ez igaz lehet, csak azokhoz már a hardware is kevés lesz.
Az elképzelhető, hogy az olvasód döglött be és nem hajlandó rendesen olvasni a lemezt. Próbáld lassabban megírni, de az sem biztos, hogy segít. Ha van lehetőség USB-ről bootolni (régi gép, régi alaplap, nem biztos, hogy működik), akkor esetleg egy pendrive-os telepítést próbálj ki. És mivel a HDD is régi, előfordulhat, hogy azzal van valami probléma, ami XP-vel nem jön elő, mert sokkal kevesebb helyet foglal. A fájl-hiba mindig ugyanannál jelentkezik?
Ez a vas ugye nem egy mai darab? Gondolom ezt az "1GB DDR es RAM"-, illetve a "128mb 3d video card hercules"-ből.
Lehet, hogy itt van a kutya elásva.
Tedd vissza az XP-t, azt tanácsolom. Az újabb rendszerekre (Win7-8) nehéz (vagy lehetetlen) lesz megfelelő drivert találni.
az olvasó volt a hibás szerintem, megtakarítottam számítástechnikai alkohollal a cd-t meg a cd-olvasot is szét szereltem azt is át töröltem és már igy sikerült a bootolás. Köszönöm a válaszokat!
Igen körülbelül olyan 10éves de lehet régebbi mivel én 10éve vettem használtan. a HDD cserélve lett. a Ramot is én raktam bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!