Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan lehet le tölteni a...

Honnan lehet le tölteni a Windows média player 12? Tudtok jó Wifinet kereső programot de olyat ami csatlakozik is a wifire?

Figyelt kérdés
Vista operációs rendszerem van!

2013. júl. 22. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Na honnan tudnád letölteni?

Hát biztosan nem hivatalos oldalról! Meg ne próbáld!

De arra se keress rá, hogy "windows media player download"

Nem szabad egyiket sem.....előbb ide kell kirakni egy hülye kérdést!

Most komolyan hány éves is vagy?

Legyetek már egy ici-picit önállóak.....van valami baj? nem tudod letölteni, mert egy gyökér vagy és meg sem próbálod?

-ÍRJ KI EGY KÉRDÉST GYORSAN, HELYESÍRÁSI-HIBÁKKAL!! Ne habozz!

A netre meg ha van wifid akkor simán tudsz csatlakozni bármilyen program segítsége nélkül.....ha meg nincs wifid és úgy próbálsz csatlakozgatni akkor meg grat

Nyelvhelyességi bírságot annak aki nem tudja leírni, hogy "letöltés" és helyette "le töltést" ír.....most komoly?

Kimaradtál a 3. osztályból, vagy még el sem jutottál oda?

hmmmmmm?

2013. júl. 22. 12:09
 2/5 anonim válasza:
Érdeklődve olvastam volna 1 egészséges választ én is,de hogy vki fikázást kap mert ratyin ir ok..én 50 vok és kezdő !!! huu de gyökér vok én is .. hm.
2013. júl. 23. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

No comment -.-

Google a barátod :)

2013. júl. 23. 14:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én az elsővel egyet értek. Én is ezt írtam volna, csak az élét elvettem volna humorral :)
2013. júl. 27. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
:D
2013. júl. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!