Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a CCleaner- t?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom ez arra (is) való, hogy fájlokat töröljünk. Na most ha ez igaz én arra szeretném használni, hogy mindent letöröljön a gépemről. Csak az alap Windows maradjon fent semmi más. (Fontos lenne, hogy a Windows rajta maradjon ugyanis sikerült használhatatlanná tennem a CD- met és nincs kedvem újra 30.000Ft- t kiadnom.)

Amúgy az mennyire biztonságos módszer, ha ezt használom?

2013. júl. 22. 02:53
 1/2 anonim ***** válasza:

ha külön meghajtón van az oprendszered működhet ha más nincs az oprendszeres meghajtón.

->eszközök

->meghajtó tisztító

->megsemmisítés: teljes meghajtó

utána kipipálgatod a meghajtókat amiről törölni akarsz mindent(a C:-t vagy amint az oprendszer van nem engedi igy kiválasztani ha mégis be ne pipáld)

utána megsemmisítésre mész

és az oprendszered meghajtóján kívül a többiről leszed minden adatot.

Ha a C: n van más is azt szerintem eggyesével kell már leszedegetned a programok helyreállításánál ha nincs egy alap tiszta elmentett rendszer helyre állítási pontod.

ha ezen kívül még vannak állományok a C:-n azokat ezzel már nem tudod leszedni azokat magadnak kell kitörölgetned.

miután megtetted a C:-n elvégzel egy

-ymegsemmisítés: csak szabad terület

et és akkor elvileg már semmi más sincs a gépen csak az oprendszer a többi bite pedig 0-kkal van feltöltve és nem lehet visszaállítani bármilyen tartalom volt eddig.

2013. júl. 22. 08:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, ettől nem lesz gyorsabb a gép. Töltsd le a Windowst, a megvásárolt cd-keyedet használhatod legálisan.
2013. júl. 22. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!