Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan telepíthetem újra a gépem?

Hogyan telepíthetem újra a gépem?

Figyelt kérdés

Windows7 Ultimate van fent és ezt szeretném újra felrakni, a gépem biztos hogy bírja. De amikor berakom a lemezt mit kell csinálnom hogy telepítse is. Újra indítani, vagy automatikus a dolog, és milyen beállítási lehetőségek vannak, ha vannak.

Kérem segítsetek, nem nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban.

2013. júl. 21. 17:18
 1/4 levis56 ***** válasza:
CD-t berakod,újraindít és vársz. Ha nem indul írj.
2013. júl. 21. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
bekapcsolod a gépet és még a windows indulása előtt nyomod az f12-őt mint a disznó ott ki kell választanod a dvd olvasót és már csak formázni kell a vincsesztert meg keményen nextelni. a beállításoknál max nyelvet lehet szerintem beállítani
2013. júl. 21. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Beteszed a lemezt, majd újraindítod a gépet. Ha nincs beállítva bootolás (nem írja ki h a nyomjál meg 1 gombot) akkor belépsz a biposba a megfelelő gombbal és beállitod h boot from cd de sztem ez simán már megvan csinálva. Ezután beolvassa neked majd behozza h telepítés. Rámész majd kiválaszod mikor kérdi h egyéni vagy hagyományos az egyénit választod ott rámész a winyóra és leformázod ha akarod 2 é vagy több részre is oszthatod. Ezután ok vagy tovább. a gép mindent megcsinál a többinél meg már csak nextelni kell.
2013. júl. 21. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
*BIOS
2013. júl. 21. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!