Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell egy képről kivágni...

Hogy kell egy képről kivágni részletet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy képről levágni egy részletet, még hozzá a kép jobb oldalának egy részét, egy az egyben. Paint-ben próbálkoztam,sikerült kivágnom a jobb oldal egy teljes részét,amit akartam is,de hát egy nagy fehér téglalap maradt a helyén. Nekem az úgy nem megfelelő. Hogy lehetne akkor megoldani,h ne legyen ott a kívánt rész?

KÖSZÖNÖM!

2013. júl. 21. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Alkalmazhatsz pölö klónozást. A környező területekről kis lépésekben átmásolod a hátteret. Persze ez nem minden képnél alkalmazható (tartalomfüggő ugye, mert ami nincs a képen (kivágandó rész mögötti háttér), azt nem tudod rekonstruálni).

Paint-et felejtsd el, használj normális képszerkesztőt, pl. Gimp, Photoshop.

2013. júl. 21. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:

De jó, köszönöm,h ilyen gyorsan írtál! :)

Nos, az az igazság,hogy nem vagyok vmi zseni számítástechnika terén, így a különböző programokban sem vagyok otthon. Gimp-et még letöltötték a gépemre, szóval azt meg is tudnám nyitni.

Ha nem lenne nagy kérés, és nem nézel totál síknak,akkor leírnád lépésekben,hogy hogy alkalmazzam,h sikerüljön? Megköszönném!

2013. júl. 21. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:

így is lehet :

[link]

2013. júl. 21. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves vagy!:) ...megpróbálom akkor most letölteni ezt a Photoscapet!
2013. júl. 21. 15:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült!! :)
2013. júl. 21. 16:06
 6/6 tabaki ***** válasza:

Miii? Csak ennyi? Egy téglalapot kivágni a képből? Hát ezt akármelyik normális nézegető tudja, pl. Irfanview. De ennyit még Painttel is meg lehet csinálni, valószínűleg nem jól próbáltad.

Nem mintha baj lenne, hogy telepítetted a PhotoScape-et, de szegény méltóbb feladatokat érdemelne. Remélem, ha már úgyis a gépeden van, alaposan végigpróbálgatod, hogy mi mindenre képes.

2013. júl. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!