Samsung galaxy y telefonon hogy lehet a frissítést kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem hozzá egy programot , és ezt mindig frissíti a készülék magától. a frissített verzió nem működik normálisan. Hol keressem a frissítés kikapcsolását?
Ezt pontosan hogy hívják? (Úgy nincs a készülékben ,hogy frissítés kikapcsolása)
2013. júl. 21. 11:10
1/3 anonim válasza:
Ha playről töltötted, akkor megkeresed ott a programot és a bemutató képek alatt kicsivel lesz, hogy autimatikus frissítések és onnan vedd ki a pipát.
2/3 anonim válasza:
Most látom, hogy az a pont kikerült, akkor play, opciók-Beállítások-Alkalmazások automatikus frissítése és kiválasztod ami neked a legmegfelelőbb. Vagy play, opciók és van olyan pont, hogy automatikus frissítés. Arra rámész és ott lehet kapcsolgatni.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem a play-ről töltöttem le...
Ez a skype nevezetű alkalmazás. Amit bekapcsolom a wifit frissíti magát, és kb 5 perc múlva már a frissített verzió lép életbe.. Ez már nem működik nekem normálisan, (a hívást visszadobja...)
A régi verzió jó, de frissíti magát....
A telóban talátam olyt, hogy :
Beállítások > telefon névjegye > szoftverfrissítés > automatikus frissítés.. A pipát innen is ki vettem, de úgy is letölti a frissítéseket....
Mit csináljak vele?
2013. júl. 21. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!