Minecraftban mit hogy lehet készíteni? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Nem tudok nagyon sokat, hogy mit hogy kell készíteni (bár én a láda készítésére vagyok kíváncsi),szóval ebben kéne segíteni. Ha képekbe mutatnátok meg, úgy jobb lenne. A segítségeket előre köszönöm, aki normálisan válaszol, annak megy a zöld kéz! ;-)2013. júl. 20. 20:32
1/8 anonim válasza:
Csak rákattintasz a képre, és felül kijelzi hogyan kell craftolni a cuccokat:)
2/8 anonim válasza:
Vagy ha ez a kinézet jobb, akkor ez
3/8 A kérdező kommentje:
Feldobtad az előttem álló napjaim! Köszi! Természetesen ment a zöld kéz. XD
2013. júl. 20. 20:36
4/8 A kérdező kommentje:
A 2. nem jobb.
2013. júl. 20. 20:37
5/8 Egy ork válasza:
minecraftwiki.net
Angoltudás szükségeltetik, és mindent megtudhatsz a Minecraftról.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kell ahhoz angol nyelvtudás! Az oldalon be lehet állítani a magyar nyelvet. Egyébként már átnéztem ezt az oldalt.
2013. júl. 21. 09:05
7/8 anonim válasza:
Igen igen írni is akartam hogy a 2. az már régi oldal és alig van fent 1-2 dolog. De az új mostaniakat youtube-on lehet még csak megnézni. Jah és jó minecraftozást:) Irtóra jó játék. Főleg ha van kivel.
8/8 A kérdező kommentje:
Én egyedül szeretek játszani.
2013. júl. 21. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!