Cinti016 kérdése:
Laptopon hogy kell webkamerával videót csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy samsung laptopom. Elég jó minőségű. Beépített webkamera van benne. Azt szeretném tudni, hogy így ezzel hogy lehet videót készíteni?? Ugye úgy, hogy NE engem vegyen, hanem a képernyőt. Kell valami program? Vagy mit és hogy kell beállítani? Hasznos válaszokat kérek! :) Nagyon Köszönöm!2013. júl. 20. 16:13
1/3 soccerway válasza:
Képernyő felvételt nem a webkamea intézni, vannak erre programok. [link]
2/3 A kérdező kommentje:
én ezt tudom ezt a képes felvételt...hogy print screen és beillesztés paint-be, elmentés.... de én azt kérdezem, hogy videót hogy kell vele csinálni? nem képet. egy játékról szeretnék videót. mint ez a videó!: https://www.youtube.com/watch?v=j5P8wnvy3JU
na ilyet szeretnék készíteni. ezt hogy? :/
2013. júl. 20. 16:44
3/3 uno20001 válasza:
Camstudio, Camtasia Studio, Action!, Bandicam, Hypercam, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!