Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul nfsmw (2005)...

Banderasz094 kérdése:

Miért nem indul nfsmw (2005) win7 ultimate alatt? (32 bit-es) tovább lent!

Figyelt kérdés
Szal vagy 3x ujra telepitettem a régi mw-t mivel szeretek vele kockulni :) Na és ma felpakoltam a 7et az nfs-tcrackelve minden oké,nem indul arra hivatkozik hogy a "speed.exe lellál" és már a kompatabilitási hülyeséget átálítottam win xp sp3 ra rendszergazda ként futtatva semmi...valami ötlet?? Ui: tényleg egy fabatkát nem ér a win7? :)

2013. júl. 19. 00:35
 1/8 anonim ***** válasza:

sokkal jobb mint az XP. vagy a win8.

8-al 100x több a kompatibilitási hiba.

Ezt olyankor írja ált a progi amikor keretrendszer hibája van.

Tedd fel a lemezről azaz az image fájlból a DirectX-et meg a többi cuccot ami a van hozzá (pontossan nem tudom mi az, de lehet még c++, vagy .net, vagy hasonló), a régi DX9 sajnos már csak töredékekben van integrálva a w7be azt mindig minden játékhoz fel kell tenni a lermezéről...

2013. júl. 19. 02:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Oki,megpróbálom hátha ez bejön.:)
2013. júl. 19. 08:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem jó,ugyan az "a speed.exe leállt"..Valaki ötlet??:S De soha nem értettem a win7 működését,de nem is fogom :D Csak ha ennyire jó,akkor egy szimpla játékot miért is nem lehet vele futtatni? Pedig a létező dolgokat megcsináltam,crackeltem több fajtával is,és ugyan ugy szar az egész :S Mi lehet erre a probléma?
2013. júl. 19. 08:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké,az exe elindul már csak az a problem hogy cd-t ér pedig be van crackelve,ötlet? :)
2013. júl. 19. 09:52
 5/8 w880 válasza:
NA NEKEM IS CD RŐL MEG w7 ÉS TÖKÉLETESEN MÜKÖDIK AZ NEM BAJ HA VAN BENNE CRACK ATTOL MÉG ELINDUL
2013. júl. 19. 11:54
 6/8 w880 válasza:

akkor keres egy másik crack et

Mert lehet hogy amit te használsz az szar

2013. júl. 19. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Az oké hogy cd-röl,de ez iso fájl :) Deamonnal,Ultraiso-val se megy,és már letöltötem vagy 5db cracket,és semmi :) De kutakodom még hozzá lehet én vagyok még "hülye" a win7hez.:D
2013. júl. 20. 12:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva :) Hülye voltam mivel a vidikari driverét ujra raktam és azonnal fut :) Köszönöm azért a segitségeteket :)
2013. júl. 20. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!