Paul15 kérdése:
Miért van hogy játék felvétele közben laggol a játék?
Figyelt kérdés
Leszedtem a Badnicam-ot (de ez volt a Frap-el is.) és belementem egy játékba (PL Minecraft) megnyomom a gombot és elkezd laggolni az FPS 35 de laggol-szaggat.Nem tudom hogy a játék miatt van-e ezért leszedtem egy ultra szar játékot a WWII Combat -t és elkezdeném venni (van 70FPS) és szaggat!
Miért van ez ?
2013. júl. 17. 22:43
2/7 anonim válasza:
Gyenge a géped a játék+videó kombóhoz.
3/7 A kérdező kommentje:
Intel Pentium G2130 proci
Gigabyte GA-H61M-DS2 alaplap
Gigabyte GT 630 2GB videókártya
2x Kingston HyperX 2GB memória
Ezen nem kéne h jó lgyen ?
2013. júl. 17. 22:50
5/7 anonim válasza:
Tényleg nem egy erőmű a géped, de az is jó hatással van a játék felvételére, ha külön merevlemezre mented a videót, mint amelyikről fut a játék (nem elég csak külön partíció, hanem különálló merevlemez az igazi).
6/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyen proceszoróm van és Fix 30 fps-el szoktam felvenni mégse szaggat! Valami gond lehet a gépedel :S
7/7 reiter bálint válasza:
vagy azért mert kevés a memória vagy a géped elavult és "régi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!