Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek Windows 7 vagy...

Szerintetek Windows 7 vagy Windows 8? Miért?

Figyelt kérdés
leginkább játékra használom a gépet, szerintetek melyiket rakjam fel? Van különbség a kettő között játék vagy memóriakezelés szempontjából?

2013. júl. 17. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Windows 7. Nekem sokkal jobban tetszik. Van start gomb, és amúgy is szimpatikusabb.
2013. júl. 17. 17:46
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi, de a szempontok figyelembe vételével amiket megadtam melyik a jobb?
2013. júl. 17. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
mert engem nem kinézete érdekel?
2013. júl. 17. 17:51
 4/5 Lajos54 ***** válasza:

Ezt a kérdést, vagy legalábbis hasonlót előtted körülbelül 500-an tették fel csak itt, a Gyakorikérdéseken is.

Amúgy (állítólag) a 8-as kernel (rendszermag) jobban van megírva, mint az elődöké volt.

Viszont arra gondoljál már előre, hogy a közkedvelt játékok jó része esetleg nem fog futni (még) a 8-ason.

2013. júl. 17. 19:48
 5/5 anonim válasza:

nekem 8 van

először nagyon furcsa mikor fel rakod,de 2 nap után úgy megszerettem,hogy sose váltanék vissza 7 re.

először is sokkal gyorsabb ,mint a 7,játékok -->kb 20 ból 1 nem megy el rajta ,ha az adott játék még nem támogatja a win 8 at .bekapcsolás.10 mp és behoz mindent,netet,viruskeresőt lefuttatja...nem is kell igazából start..minek...kinézetre dizájnosabb a 8 ..nem látom semmi előnyét a 7 nek :S dehát kinek mi :)

2013. júl. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!