Vannak aréna szimulátor játékok?
Figyelt kérdés
Ugyértve hogy nem én vagyok az eggyik harcos hanem például elkészitek 2 harcost és utánna egymásnak eresztem öket majd kivülállóként figyelem a küzdelmet.2013. júl. 16. 23:24
1/5 anonim válasza:
Volt egy sorozat amelyik harcosokról szólt, abban volt egy ilyen szimulátor, tehát biztos van. csak a nevét kell megtudnod. gladiátor meg római katonák voltak az első részében aszem.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha a Spartacus sorozatról van szó nos arrol tudom hogy készült egy játék névszerint Spartacus Legends de az nem olyan mint mit énszeretnék a viszont egy másik sorozatról van szó akkor nem szoltam :)
2013. júl. 16. 23:59
3/5 anonim válasza:
a Rettegett harcosokra gondol (Deadly Warriors?) az első válaszoló, de ott saját progit használtak és nem mutatta a küzdelmet hanem csak egy statisztikai elemzést írt ki a gép. A kérdésre válaszolva én sajnos nem ismerek ilyen progit pedig durva cucc lenne :) (tárgyalni kéne az Ubisoft-al vagy más nagy játékcéggel :D)
4/5 A kérdező kommentje:
Hát azt a sorozatot nemismerem de a játékrol egyszer hallottam.Hát talán van ilyen játék mert egyszer hallottam egy ismerösömtöl régebben hogy "van ilyesmi sőt méd 3dés is" hát remélhetőleg igazat mondott :)De ha nem akkor irány valamelyik nagy játékkészitő cég!!!!
2013. júl. 17. 01:47
5/5 A kérdező kommentje:
Minden esetre ha valaki ismer egy ilyen jellegű játékot az kérem válaszoljon :)
2013. júl. 17. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!