Minecraftban hogy tudnék online játszani saját világban pár haverommal?
Figyelt kérdés
Lanon tudom hogy kell játszottunk is már úgy, de kicsit messzebb laknak és így is jó lenne :) sajnos annyirag nem ismerem... Gondolom saját szervert kell indítani kb 4-5 embert elvisz egy gép? Meg ehhez vmi programot vagy segítséget tudtok nyújtani? :)2013. júl. 16. 17:25
1/3 anonim válasza:
[link] minecraft_server.1.6.2.exe-ra kattolj.itt a szerver
2/3 A kérdező kommentje:
akk jó irányba indultam el, ez már megvan :D de kipróbálni még nem volt időm :/ és ezt simán elindítom és kész? Mindenki jöhet rá vagy hogy? És már eleve mentett világot be lehet tölteni? Bocsi, csak meg nem is próbáltam, ezért van ennyi kérdésem :D ja, és hogy ez annak is négy akinek törtje van? Csak mert ugye nem mindenki használ eredetit :)
2013. júl. 16. 17:37
3/3 td95 válasza:
Ezen az oldalon teszteli a számítógépet a gép: [link]
Ha tört játékod van, akkor kizárólag offline módban játszhatsz a szerveren, ez annyit tesz, hogy az tud felcsatlakozni a szerverre aki azon a hálózaton van, mint amin te.
Másik dolog az, hogy amikor elindítod elsőre a szervert, generál több fájlt is mellé. A server.properties fájlban van egy olyan sor, hogy online-mode, ezt változtasd át: true-ból -> false-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!