Honnan lehet megvenni a CINEMA 4D programot?
öööö... A honlapról?
De nem valami olcsó dolog azt remélem tudod
Az előző nem hiszem, hogy képben van :)
Ez egy animációs szoftver.
Hát, ez tényleg érdekes, kíváncsi volnék, mi indította balu1et e sajátos válaszra. Merthogy sem a kérdéssel sem a többi válasszal nemigen lehet kapcsolatba erőltetni, az faktum.
Ühüm, nincs képben, ez mesterien tapintatos fogalmazás volt...
:)
A "a CINEMA 4D" egy olyan vetítési technológia, ami egy 3D mozira alapul és a negyedik dimenziót a székek mozgatása, rezgetése, esetleg döntése adja hozzá. negyedik dimenzióként egy-egy illat vagy víz permet, szél, megérintő fonál még közrejátszhat.
Ezt az egészet az adathordozóra fel vitt vezérlő információ működteti egy speciális programon keresztül.
Erre nyilván olyannak lehet szüksége, aki szeretne nagyobbacska otthonában valami hasonlót össze állítani.
Persze a megfelelő spéci vezérelhető székek és egyéb kiegészítők sem lehetne olcsók.
Már csak azon csodálkoztam, hogy aki ennyit bele feccöl a hardverbe, annak miért kell külön megszerezni a programot a negyedik dimenziós extra effektekhez?
Mi más lehet "a CINEMA 4D" ezen kívül?
Egy animációs szoftver!
Hányszor kell még elmondani? Még egy link is van, az alapján rá lehet jönni, hogy nem a 4D-s moziról beszélünk(ami egyébként nagyon menő, madam tussaus's-ban voltam ilyenen)
@balu1:
Hm, talán jobban célba vehetném a reneszánsz embereszményt, akkor nem derülne fény a kulturális csőlátásomra unos-untalan. De a számítógépes modellezésben a Cinema4D elég jó nevet vívott ki magának, aki már találkozott vele, nemigen jut eszébe más. Így kissé olyannak tűnt a válaszod, mintha photoshopos kérdés kapcsán a pénztárgép működését taglalnád. Viszont most már
1.) ezt is tudom.
2.) remélem, legközelebb több eszem lesz, és utána nézek, ha valami feltűnően értelmetlennek látszik.
:>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!