Milyen néven fut következő weblap? RDI-SAT forums
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 13:53
21/26 anonim válasza:
*****KIRÁLY!*****
& TE is!*****
Kössz!
22/26 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
23/26 anonim válasza:
Nagy tett volt...köszi a mentést!
24/26 anonim válasza:
Sziasztok! Elmentettem az odalakat, de nem megy a keresés. Eddig úgy kerestem, hogy beírtam "filmek letöltése az internetről" + a keresett film címét a keresőbe. A találat alapján tudtam hányadik oldalon kell keresni a lementett oldalakban, amit megnyitva a keresést megtaláltam. Most nem megy, nincs találatom a guglin, így nem tudom melyik oldalt nyissam meg célzottan... végig keresni az összes oldalon meg elég bajos. Segítség?
25/26 anonim válasza:
1000 köszönet a mentésért, az ég áldjon :D örök hálám :X
26/26 anonim válasza:
A roh@dékok már szinte mindent töröltek, nem mennek a rapidos linkek... Szerintem ezért "újult meg" a rapidshare...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!