Mi a baja a gépnek?
Valószínűleg bekapott valami vírust, ami azóta el lett távolítva, de még mindig van valami baja. Nem értek hozzá, de megpróbálom elmagyarázni: A programok ikonjai (se az asztalon, se a start menüben) nem jelennek meg rendesen, és ha rákattintok, hibaüzenetet ír ki.
Azóta leellenőriztem még egyszer, hogy nincs-e valami rosszcsontság rajta, de nem talált.
Úgy néz ki a vírus belenyúlhatott már a rendszerbe. Valami Live-Cd-ről kéne víruskeresést indítanod a biztosabb eredmény érdekében, mert hogy, egy vírusirtó sem csalhatatlan. [link]
Nem tudom ez milyen, még nem kellett használnom, /ellenben másikat igen./ Csak a példa kedvéért. A kiírása más történet így, hogy nem értesz hozzá.
A rendszert rendbehozni nehézkesebb. Írd már le azt a hibaüzenetet!
Ezt írja ki(nem tudom print screen-elni, mert semmilyen program nem indul):
C:/Users/Publicí/Desktop/Mozzilla Firefox.ink: nem win32 alkalmazás.
Mindegyiknél ír egy elérési utat, utána meg, hogy nem win32 alkalmazás.
Mint kiderült, el lett mentve a gépre egy mappa, amiben volt egy ilyen win32-es cucc, a mi gépünk pedig 64 bites.
Próbáltam tegnap rendszervisszaállítást csinálni, de az időpontot nem tudtam beállítani... ratyi az egész, nem tudom mit csináljak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!