Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sims 3 akadozás ellen valami?

Sims 3 akadozás ellen valami?

Figyelt kérdés

Az a gondom,hogy akadozik kicsit a játék.Tanácsolták,hogy töltsem le a frissitőt,ami frissitéseket keres az alapjátékhoz,és a kiegészitőkhöz.Na most nekem win 8 am van,és nem jó ez a progi rá...A kérdésem,hogy van e valakinek jobb ötlete,vagy másik frissitő program a problémámra.

Amúgy sims 3 DVD5 ös verziója van fenn,meg 5 kiegészitő. Sorrendben raktam fel ahogy kell :

-világ körül

-álomállások

-nemzedékek

-házi kedvencek

-vár a szinpad

A rövid i betű miatt bocs ,nem magyar a billentyűzetem.

"vedd meg a játékot " tanács nem kell köszi :)

2013. júl. 13. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Törölj kiegészítőt, akkor gyorsabb lesz, lehet, hogy nem bírja a géped.

Ha használsz egyedi tartalmakat, akkor azokból is törölgethetsz, esetleg tömörítheted őket.

Illetve törölheted a Cache fájlokat:

CasPartCache.package

compositorCache.package

scriptCache.package

simCompositorCache.package

socialCache.package.package

2013. júl. 14. 09:00
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi akkor törlök kiegeket :)
2013. júl. 15. 01:57
 3/5 A kérdező kommentje:
de ha letörlök mondjuk 3 kiegészitőt az ötből ,akkor nem lesz gond ilen crackkel vagy ,hogy nem fog működni a játék ?
2013. júl. 15. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Max újracrackeled, de szerintem amúgy nem lesz gond, mert crackek verziószámra vannak, és a patch marad.

Ja, nem árt feltenni még a superpatchet sem, és az 1.55-ös cracket feltenni.

2013. júl. 22. 10:57
 5/5 A kérdező kommentje:
a játék auto crackes ,szal crackelni sem kell,de van az a MTSford 1.55 ös patcholó nem jó valamiért.elinditom,és mintha nem lenne egy simsem se..szóval ki kéne irnia ,hogy melyek a feltelepitett kiegek ,de egyet sem ir ki ..tallózni sem lehet..na mindegy játszok igy szerintem :D
2013. júl. 23. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!