Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Netbookra a win7 starter,...

Netbookra a win7 starter, vagy a win8 a jobb?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
az a laptop teljesítményétől függ
2013. júl. 13. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A Win7 Starter iszonyú olcsó, viszont nagyon fapados, nincs benne Aero, semmi különös, gyorsan meg tudod unni, és sok program nem is szereti, beszerezni is elég bajos. Ha elbírja a géped meg a pénztárcád, a Win8-at ajánlom!
2013. júl. 13. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
windows 8 nekem jobb mint a win 7. A windows 8 at könnyebb feltelepiteni mint a win 7 et. Én ugy jártam van egy 3 terrás winyom a srác aki telepitete egy éjszaka + egy napja ráment és mégse látta a 3 terrát csak 2 terrát. A win 8 Kva gyorsan felment a gépemre mindenfél segédprogrmok nélkül és látja mind a 3 terrát és a win 8 jobban is tetszik. Win 7 az egy szar fos de kinek a pap kinek a papné.
2013. júl. 15. 02:24
 4/5 anonim ***** válasza:
windows 8 at ajánlom
2013. szept. 15. 00:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Netbookra!,pl.egy Acer d255-re egy sima! win8 a lehető legjobb választás,életet lehel egy ilyen kis gépecskébe is,persze nem kell sokat várni tőle,de fényévekkel jobb a win7 starternél,de meglepő,még az XP-nél is.
2015. szept. 9. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!