Mi a franc az a "Comodo Dragon"? Egyszer csak észlelem h fel van telepítve a gépemre pedig nem én tettem fel.
Figyelt kérdés
Valószínűleg pár órája kerülhetett fel amikor a YouTubeDownloadert frissítettem, de azt a 30 millió ajánlást telepítés előtt hogy ezt rakjam fel, az legyen a kezdőlapom mindet töröltem, hogy köszönöm nem kérek..
Mi a fene ez? Valami király vírus?
2013. júl. 12. 21:07
2/4 anonim válasza:
Dehogy vírus, egy nagyon korrekt kis böngésző program. Én használtam egy ideig, de a firefox jobban bejött, úgy hogy visszatértem rá. Szerintem próbáld ki hátha neked bejön. A méltán híres Comodo tűzfalat író cég készítette.
3/4 anonim válasza:
google chrome klón, egy jó böngésző, de fölösleges ha ott a chrome...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 13. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!