Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gyenge gépre egy videószerkesztő?

Péter.S kérdése:

Gyenge gépre egy videószerkesztő?

Figyelt kérdés

Van egy gyenge gépem adatok : 1.5 egymagos proceszor,via/s3g unichrome pro igp,512 ram ,xp ,stb

egy olyan videószerkesztőt keresek ami ezen a hardveren jól elfut és elég sok mindent tartalmaz nem kell az hogy hd ben konvertáljon amúgy sem tudná csak az kell hogy egy tartalmas program legyen ilyen hardverre optimalizálva vagy valami ilyesmi

#gyenge gépre videószerkesztő
2013. júl. 12. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Az nem lesz jó.

Linkelek egy példát.

System requirements for AutodeskŸ MayaŸ 2014

Maya 2014 is supported on the following 64-bit operating systems and at a minimum requires a system with the following 64-bit hardware:

WindowsŸ 8 Professional edition, WindowsŸ 7 Professional edition, AppleŸ Mac OSŸ X 10.7.x or 10.8.x, Red HatŸ Enterprise LinuxŸ 6.2 W S, or Fedora™ 14 Linux operating system

64-bit Intel or AMD multi-core processor

4 GB of RAM minimum (8 GB recommended)

2 GB of free disk space for installation

MicrosoftŸ Internet ExplorerŸ, AppleŸ SafariŸ, or MozillaŸ FirefoxŸ web browser

3-button mouse

És a többi is ilyen, erős gép kell nekik.

Sorry

2013. júl. 12. 20:25
 2/8 anonim válasza:
Hát pl. a VirtualDub kevéssel is beéri, de 512 rammal nem mész semmire - szerintem.
2013. júl. 12. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Vondershare Video Editor.A súgója fordítóval igen jó.

Videopad

VideoSpin.

Nekem 1.8-as procival mennek. Igaz, kissé nyögvenyelősen, de kibrható.

2013. júl. 12. 22:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Én régebben használtam valamit az jól elment csak nem nagyon emlékszem a nevére valami x2 verzió volt nem emlékszem, mondjuk nálam nem jött be a videópad nevű program a moviemaker meg csak boszant
2013. júl. 12. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is a Vondersaret használom. Plusz a videospint. Az utóbbi a movi maker majdnem klónozva,magyar, de nem olyan megbízhatatlan, mint a maker.
2013. júl. 13. 00:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló gépem van (csak még rosszabb, ugyanis laptop), tökéletesen jó rá a sima Windows Movie Maker. Persze nem profi dolog, de nyögvenyelés nélkül működik!
2013. júl. 13. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
A makerrel az a baj, időnként megbolondul.
2013. júl. 13. 13:15
 8/8 A kérdező kommentje:
közben megtaláltam a neve annak a proginak corel videostudio x2
2013. júl. 13. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!