Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szervizben milyen programokat...

Szervizben milyen programokat használnak a pc tesztelésére, hogy kiderítsék melyik alkatrész hibásodott meg?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
nem szarakodnak programmal, van néhány pót alkatrészük ami működik és cserélgetik. pl.: egy ügyfél bemegy azzal a panasszal hogy nem indul: először a tápot fogják megnézni, utána a procit,alaplapot és így tovább
2013. júl. 12. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták, hogy gyári teszt programokat használnak. Voltam náluk mivel mindig lefagy a gép hirtelen és nagyon lassú. Nem találtak hibát pedig mindig lefagy. A gép újra lett telepítve, de ugyan olyan lassú. Ezt szerettem volna én is megnézni, hogy mi a helyzet.
2013. júl. 12. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
nincs már szétmenve a hdd? hdd sentinellel nézd meg
2013. júl. 13. 09:14
 4/4 A kérdező kommentje:
2-3 éves lehet samsung hd103sj van benne nem tudom ezek meddig bírják, de a program kondíciónál 95%-ot ír. Ez mindig változik volt hogy egyik nap 95% másnap 98% aztán 100% utána újra vissza.
2013. júl. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!