Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha s Steam-en megveszek egy...

Bayer Cupi kérdése:

Ha s Steam-en megveszek egy játékot akkor csak annyit von le mint a játék vagy levesz valami plusszt?

Figyelt kérdés
Mert meg akarom venni a L4D2 mert 75% akciós és nem tudom tényleg csak 3,50-et vesz-e le?
2013. júl. 12. 19:50
 1/10 anonim válasza:
Nem vesz le többet,csak annyit amennyi oda van írva. :)
2013. júl. 12. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Igazából annyit von le amennyi a játék ára viszont a másik óriási hátránya hallottam már ilyenről hogy valamilyen titkos szoftver települ a gépedre és lehetetlen leszedni és semmi sem találja meg és az a billentyűk leütéseit nézve leolvashatja a bankszámlaszámod igy vehet le pénzt amikor kedve szottyan!! A te döntésed én inkább dobozosan de ezért is csak bankártyásan van 75% kedvezmény úgyhogy gyanús!!
2013. júl. 12. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Amúgy én törten szerverekkel együtt Steamos szerókkal együtt leszedtem és persze ingyen.
2013. júl. 12. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak 3,50-et szed le, viszont árfolyam nem feltétlen egyezik meg a google által mutatottal.

oli87: ha fertőzött a géped, akkor valóban kockázatos ilyeneket megadni, de ekkor minden mást is csinálni az. Ha ettől félsz, csináltass csak webes vásárláshoz való kártyát, ott egy alszámlán csak annyit lehet elkülöníteni, amennyit éppen fizetni akarsz, így biztosan nem fognak megrövidíteni. (Nem tudom eldönteni, hogy úgy gondolod-e, hogy a Steam maga lopkodja-e a kódokat, de ha igen, ekkora sületlenséget rég hallottam. Régóta vásárolok Steamen, soha nem volt semmi problémám, szerintem az egyik legmegbízhatóbb hely.)

2013. júl. 12. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
steamon amúgy se ajánlatos játékot venni mert drágább a sok pénzváltás miatt. akkor már inkább vedd meg üzletben, webshopon
2013. júl. 12. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: szerintem mielőtt ilyet mondasz, nézz fel Steamre:D Főleg karácsonyi/nyári vásárok során vannak marha jó árak (mint pl most).
2013. júl. 14. 01:56
 7/10 anonim ***** válasza:
amúgy gondolkodj el rajta egy külön bankkártyát csináltatsz pénzbe kerül a fenttartása és szinte nincs is pénz rajta mert csak steam játék vásárlásakor használod! megéri???
2013. júl. 16. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
amúgy én is inkább boltban vásárlom meg a játékokat és beaktiválom.
2013. júl. 16. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
amúgy egy csomó tört verzió van szerverekkel is úgyhogy inkább törten
2013. júl. 16. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
oli87 mióta használsz Steamet ott mindig ekkora leárazások vannak a Steam nem ver át maximum akkor tudják el lopni az adataid hogy ha vírus van a gépeden vagy valami keylogger de azt nem a steam rakja a gépedre hanem az a program vagy akár "csalás" ami TE töltöttél le mert azt írták hogy müködik stb...
2013. júl. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!