Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van az hogy egy microSD...

Miért van az hogy egy microSD kártyán a mappát úgy írja ki hogy alkalmazás?

Figyelt kérdés

Nem tudom normálisan megnyitni. Azt írja hogy 239kb-ot foglal és kb úgy viselkedik mint egy parancsikon.

Ezt hogy tudnám orvosolni?

2013. júl. 12. 18:20
 1/1 coopper ***** válasza:

Szia.

Nagy valószinűség szerint összeszedtél valahonnan egy virust (tiouf).

Ami a következőket teszi :

Elrejti a mappákat, úgy hogy Hidden atributumot add nekik. Illetve létrehoz egy parancsikont a mappa nevével és ugy hogy ha elinditod a parancsikont akkor a virus is elindul vele együtt és elvileg ilyenkor megnyilik a mappa is (terjedés).

Megoldás : TotalCommander.

0. Inditasz egy on line nod32 scannert, ami elvileg eltávolotja a virust (rejtett EXE fájlok)

1. Beállitod hogy lásd a rejtett fájlokat (ezáltal a rejtett mappákat is látni fogod). (Beállitások - Általános beállitások - Képernyő - Látszik a rejtett/system fájl)

2. Most már látod a rejtett mappákat.

Ráálsz egy mappára a totalcomanderben és Fájl - Atributum módositása parancsal Kiveszed az összes pipát az attributumok elől (Arhiv, Csak olvasható, Rejtett, System) majd OK gomb. (Totalcommanderben müködik a csoportos kijelölés INS gombal több mappát is ki lehet jelölni).

Ezt elvégzed az összes mappán ami rejtett és a pendrájvon van.

3. Törlöd az összes LNK kiterjesztésű filét.

Sok sikert.

Üdv.

2013. júl. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!