Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan lehet letölteni a...

Honnan lehet letölteni a mesterlövész című játék magyarosítását?

Figyelt kérdés
TPB-n is fenn van a játék (magyarul) de nekem azt nem akarja letölteni! Ha alapból tudtok olyat ami magyar letöltés azt megköszönném!
2013. júl. 12. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajn os mivel egy magyar nyelven megjelent játékról beszélünk így marad az hogy keresel egy olyan linket ahol föntvan a magyar verzió
2013. júl. 12. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:
tudnál adni linket mivel én már kerestem de nem találtam?
2013. júl. 12. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
nézz szét valamelyik magyar torrenten.
2013. júl. 12. 18:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem de mindenütt csak azt a rossz (kínai-s) változat van! (Nekem már megvan a mesterlövész csak semmit nem értek belőle és ahogy írtam kínais a kinézete!
2013. júl. 12. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Pontosabban a szöveg kínai és az 1. pályán (én csak idáig tudtam játszani) Azért mert nincsennek benne emberek!!!!!!!!
2013. júl. 12. 19:28
 6/6 anonim válasza:
nem tudja valki véletlenül hogy kell a mesterlövész játékot windowed módban futtani nem pdeig teljes képernyőn?
2014. febr. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!