Mi baja lehet az origin alkalmazásnak?
Bejelentkezek és a menüsorban nem hozza be az üzlet címszót.
Nektek volt ilyen? És a Battlefield 3-mal se tok játszani mer nem enged belépni a Battlelog. Medal of honor warfighter-ben meg azt írja ha rámek a multiplayer-re a főmenüben hogy nem játszhatok ezzel a játékkal...policy on children
ÉN MÉG NEM HÍVTAM FEL ŐKET,DE EZT ÍRTÁK :
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
A fiókadatok módosításához, illetve ahhoz, hogy a fiókról információt adhassunk ki, mindenképpen szükséges a fiók azonosítása olyan adatok alapján, amelyeket csak a fiók tulajdonosa tudhat.
Kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 50 595 50-es telefonszámon, válassza a 2-es opciót a telefon főmenüjében és itt hivatkozzon a következő ügyszámra: 09****** (nem írom ki)
Telefonon hétfőtől péntekig, 9-18 óráig vagyunk elérhetőek.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérem.
Amennyiben további kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!
Én nekem csak ennyit kellett: Felhívtam őket, elmondtam a problémát, és kész, megváltoztatta a szülidátumomat.
Amikór felhívtam őket akkor az 1-ges gombot nyomtam meg, vártam 2 percet és kész
Szükséges: Email cím és a biztonsági kérdésre a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!