Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nexus 7 csatlakoztatása...

Nexus 7 csatlakoztatása Windows xp-hez! Hogyan?

Figyelt kérdés

Azt olvastam kell egy illesztőprogram, le is töltöttem az asus oldaláról és ezt kaptam:

[link]

Hogyan tovább? Mit kell tennem?

Szájbarágósan:D

2013. júl. 11. 15:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél csinálni? Ha csak tennél rá zenét, filmet például, akkor nem kell semmilyen illesztő.
2013. júl. 11. 15:46
 2/14 A kérdező kommentje:

Csak simán háttértárként használni. Pár videót, filmet zenét. Nemrég vettem és szeretném feltölteni.

Elég jártas vagyok androidos körökben, de valamiért ez nem megy. Régebbi verzióknál csak csatlakoztatom a telón lehúzom az értesítést és megy, de most nem. Mi lehet a gond?

2013. júl. 11. 15:50
 3/14 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem ismeri fel a sz.gép.
2013. júl. 11. 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Tehát rányomsz arra, hogy USB háttértár bekapcsolása és nem megy? Vagy ezt ki sem adja?
2013. júl. 11. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
A tab Beállításainál a Fejlesztői lehetőségeknél kapcsold le az "USB hibakeresést" és utána csatlakoztasd.
2013. júl. 11. 15:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Csak azt kérdezi, hogy médiaeszközként(MTP) vagy kameraként(ptp) szeretnék csatlakozni. A médiaeszközt valasztom, a gép is kijelzi, hogy új hardver:nexus 7, de a telítés után kiirja hogy sikertelen és csak arra mhetekh hogy befejezés. Ezt máskor akkor irja ki, ha a telefonon nem nyomok rá a kapcsolódásra.
2013. júl. 11. 16:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Nincs bekapcsolva az USB hibakeresés
2013. júl. 11. 17:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Akkor mégis kapcsold be az usb hibakeresést.

Csatlakoztasd a géphez.

Startmenü>Sajátgép/ezen jobb klikk/>Kezelés>Eszközkezelő. Itt látnod kell a sárga háromszöggel jelzett ismeretlen eszközt, nem tudom milyen néven látható, remélhetőleg beazonosítható, például Android. Ezen jobb klikk, Illesztőprogram frissítése. Klikk arra, hogy te választod ki az illesztőpogramot és betallózod azt a drivert, amiről a képet linkelted.

Ha sikerül, akkor mint médiaeszköz kezelhető lesz a Windows Media Playerrel ha legalább a 10-es verzió vagy magasabb van.

2013. júl. 11. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Vagy.

Teszel a tabra egy FTP szerver progit. Például az ingyenes FTP szerver nevűt....:)

[link]

Ezt ha elindítod kiír egy:

-címet

-felhasználónevet

-jelszót

A számítógépre felteszed a Filezilla portable változatát.

Abban beírod a 3 fenti adatot és ha minden stimmel, wifin keresztül eléred a tab mappáit és tudsz másolni oda-vissza, kábel nélkül.

Ez kell a számítógépre:

[link]

Egy önkicsomagoló fájlt kapsz, ami egy mappát hoz létre, onnan indítható. Előnye, hogy pendrájvon magaddal viheted, más gépén is használhatod, telepítés nélkül.

2013. júl. 11. 21:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, a tabnak és a gépnek természetesen ugyanahhoz a routerhez kell kapcsolódnia.
2013. júl. 11. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!