Nexus 7 csatlakoztatása Windows xp-hez! Hogyan?
Azt olvastam kell egy illesztőprogram, le is töltöttem az asus oldaláról és ezt kaptam:
Hogyan tovább? Mit kell tennem?
Szájbarágósan:D
Csak simán háttértárként használni. Pár videót, filmet zenét. Nemrég vettem és szeretném feltölteni.
Elég jártas vagyok androidos körökben, de valamiért ez nem megy. Régebbi verzióknál csak csatlakoztatom a telón lehúzom az értesítést és megy, de most nem. Mi lehet a gond?
Akkor mégis kapcsold be az usb hibakeresést.
Csatlakoztasd a géphez.
Startmenü>Sajátgép/ezen jobb klikk/>Kezelés>Eszközkezelő. Itt látnod kell a sárga háromszöggel jelzett ismeretlen eszközt, nem tudom milyen néven látható, remélhetőleg beazonosítható, például Android. Ezen jobb klikk, Illesztőprogram frissítése. Klikk arra, hogy te választod ki az illesztőpogramot és betallózod azt a drivert, amiről a képet linkelted.
Ha sikerül, akkor mint médiaeszköz kezelhető lesz a Windows Media Playerrel ha legalább a 10-es verzió vagy magasabb van.
Vagy.
Teszel a tabra egy FTP szerver progit. Például az ingyenes FTP szerver nevűt....:)
Ezt ha elindítod kiír egy:
-címet
-felhasználónevet
-jelszót
A számítógépre felteszed a Filezilla portable változatát.
Abban beírod a 3 fenti adatot és ha minden stimmel, wifin keresztül eléred a tab mappáit és tudsz másolni oda-vissza, kábel nélkül.
Ez kell a számítógépre:
Egy önkicsomagoló fájlt kapsz, ami egy mappát hoz létre, onnan indítható. Előnye, hogy pendrájvon magaddal viheted, más gépén is használhatod, telepítés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!