Az újra rakott gépen miért csak a sokadik próbálkozásra indul el a böngésző?
2 napja raktam újra a gépet (XP), az elején semmi baj sem volt, most pedig nem akarja elindítna a böngészőket (se a Firefoxot, se az IE-t), feladatkezelő folyamataiba megjelenik, de sehol máshol nem.
Ha jó párszor rányomok akkor egy idő után feladja és megy.
Kerreg közben a vinyó? Gyári az XP vagy ilyen sufni-tuning Darkpistike edition?
Ha nem gyári akkor azt kéne telepíteni, ha kerreg a vinyó akkor lehet halálán van > Ashampoo HDD Control sokat súghat ez ügyben. Egyébként egy friss Win is (főleg XP) iszonyat el tud töredezni, szóval futtass töredezettségmentesítőt (pl: Smart Defrag)
"Ha jó párszor rányomok akkor egy idő után feladja és megy."
és ha jó párszor rányomsz akkor nem fut egyszerre több?
Én nekem a winchester a gyanús.
Hasonlóan jártam én is egy ismerős gépével. Éppen 8 éve volt feltelepítve az XP, tehát nagyon ráfért egy tiszta újratelepítés. (az eredeti, jogtiszta CD-ről:)
Először a Tűzróka makacskodott induláskor, majd a Chrome is. Aztán hirtelen ötlettől vezérelve felraktam a pendrive-omon lévő Asampo tűzfalat, majd úgy próbáltam elindítani a böngészőt. Ki is bújt a szög a zsákból: állandóan ki akart menni a látható indulás előtt mindenféle frissítéseket meg kiegészítőket keresni. Tehát elindult az, csak nem jelent meg az ablaka...
(és valóban, ha sokszor rákattintasz, akkor több példányban is elindul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!