Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek? Az AVG írja...

Mit tegyek? Az AVG írja ki:"Az avg nem ismeri fel a licenckódot. " Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az előzményekről annyit, hogy nemrég a gépem jelezte, hogy szoftver hamisítás áldozata vagyok. Ezt már megoldottam, de azóta folyton ezt a feliratot jeleníti meg az AVG. Mit tegyek, hogy újra használhassam a programot??

2013. júl. 9. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Vedd meg a szoftvereket amiket használsz, és ne tört OS -t használj,

Így annyi értelme van a vírus irtónak, mint szembe szélben pisálni.

2013. júl. 9. 21:05
 2/5 levis56 ***** válasza:

Tegyél rá másik védelmet.

[link]

2013. júl. 9. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Tehat tort virusirtod van?

Ha igen gondolj bele:

Virusirto mukodese:

1, gep bekapcsolasa virusirto indul

2, virusirto adatot (licensz informaciokat kuld/fogad helyzetedben az AVG rendszerektol)

3-a, jok az adatok, ervenyes licensz frissiteseket kapsz,..

3-b*, rosszak az adatok, hamis/tobbszor hasznalt/loppotnak nyilvanitott licensz hasonlo hibauzeneteket kapsz.

* HA NEM KAPSZ hibauzeneteket de hamis/tobbszor hasznalt/loppotnak nyilvanitott licensszel/.. probalsz frissitest kerni akkor sem az AVG fogja neked azt adni (ha egyaltalan kapsz frissitest es nem csak azt irja) hanem valaki mas (akinek nem feltetlen a te geped biztositasa a celja).

Ha egy cegnek fizetsz ok tudjak hogy a te penzedet csak ugy kapjak meg jovore (ha lejar a licenszed) ha mindent megtesznek a te biztonsagodert. Ha nem vagy veluk elegedett elmesz egy konkurens ceghez vagy ingyenes virusirtot valasztasz (amik tobbnyire nem ernek sokat, azok csak olyanoknak jok akik tudjak 100% hogy hova kattintanak[email, ujsag, idojaras,..stb].)

Gondolj bele a biciklidre raknal egy feltort biciklizarat, es hagynad par napra feltort zarral az utcan?

2013. júl. 9. 21:33
 4/5 levis56 ***** válasza:
Utolsónak: Ez mind blabla nekem vipre van tört és még egy vírus sem került a gépemre azóta,rendszeresen ellenőrzöm a dr webbel de tiszta agép a vipre nem enged át semmit ellenben az agyondicsért Malwarebytes mellet az IOBIT Malware Fighter fogott kémprogramokat.
2013. júl. 9. 21:53
 5/5 A kérdező kommentje:
A program nem tudom, hogy megvett, avagy nem, mert ez már alapból rajta volt a gépen, amikor megvettem.
2013. júl. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!