Hogy kell torrentet feltölteni? (még pár kérdés ezzel kapcsolatban)
regelve vagyok egy pár torrent oldalra Utorrent klienst használok és már odáig eljutottam hogy készítettem egy filmből torrent file-t
azt betallóztam feltöltésnél meg egy nfo-t is tudtam más helyre de sample-t és feliratot nem tudtam feltenni hozzá
na mindegy rákattoltam a feltöltés gombra és üzenetet kaptam hogy töltsem le a torretnfile-t és álljak be seedelni..
ez mit takarna?
és írták mások hogy segítenek seed-ben ez mit jelent?
hogy segít ha azt én töltöttem fel és még le sem tudta tőlem szedni?
step by step ha lehet...előre is köszi a válaszokat
"üzenetet kaptam hogy töltsem le a torretnfile-t és álljak be seedelni.."
Letöltöd az általad feltöltött cucc torrentfájlját az oldalról (ugyan úgy, mint amikor egy más valaki által feltöltött dolgot töltesz le), majd az uTorrent-ben megadod letöltési helynek azt a mappát, amiben megvannak az általad feltölteni kívánt dolgok.
Tehát ha egy C:\Feltoltes\Sasszem nevű mappáról készített torrentet akarsz seedbe állítani, akkor a letöltési helynek ezt a mappát kell megadnod. Ekkor az uTorrent -normális esetben- észreveszi, hogy a letöltendő fájlok már eleve ott vannak, ellenőrzi őket, és seedbe áll.
Innentől kezdve hozzád tudnak csatlakozni a letöltők.
"és írták mások hogy segítenek seed-ben ez mit jelent?
hogy segít ha azt én töltöttem fel és még le sem tudta tőlem szedni?"
Úgy, hogy már eleve megvan neki az általad feltöltött cucc.
Letölti az általad feltöltött torrentfájlt, majd megadja letöltési helynek azt a mappát ahol már megvannak a te torrentedben szereplő fájlok, a torrentkliense ellenőrzi őket, és seedbe áll.
Torrentfájl készítésénél magát a mappát válaszd ki.
A film, a sample, az NFO fájl, minden legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!