Ki használ még Windows Vistát?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 22:11
1/8 SimkoL válasza:
A lányom :) - az volt az új laptopján évekkel ezelőtt.
2/8 anonim válasza:
Nekem is Windows Vista Business van a laptopomon.
3/8 anonim válasza:
XP vagy Win 7, Vista szinte teljesen kikopott, legelsőt is többen használják, pedig az ma már bőven 10 éves.
4/8 P.O.C. válasza:
Akinek eredeti példánya van. Nem akar az upgrade -elés miatt többletköltséget, mert tudja hogy alig nyerne vele. Viszont kalózkodni se akar.
5/8 anonim válasza:
Nem használom.
Különösebb bajom amúgy nem volt vele.
Összességében több mint másfél évig használtam.
Volt egy kis driver gondom (az AC97-es hangkártya drivere nem tetszett neki), de megoldottam. Viszonylag stabil volt, szép volt a grafikus interfész... Kompatibilitási problémákat nem tapasztaltam. Viszont az egész rendszer kissé lomha, nehézkes volt. Jelentősen több erőforrást zabált, mint az XP.
Jelenleg a jó öreg XP-t használom.
6/8 anonim válasza:
Apósom, mert az volt gyárilag a laptopján. Akik letöltögetik az oprendszert azok már 7 és 8-as verziót használnak (a 7-est többen). Én magam is jó ideig Vista-t nyúztam különösebb gond nélkül, de nem is fapados gépre húztam rá. A 7-es lényegében ugyanaz, de mégis jobb (optimalizáltabb verzió). A 8-ast megvettem hónapok óta, de még nem telepítettem fel (lustaságból illetve annyira nem izgultam még rá, hogy rögtön váltsak....a következő esedékes telepítéskor viszont már azt tolom fel).
7/8 anonim válasza:
hónapok óta* = hónapokkal ezelőtt
8/8 anonim válasza:
Én használok vistát. Utolsó elöti ha nem használod a win 8 at akkor mért veted meg ? Nagyon sok pénzed van csak próba kedvéért megveszed hülye is vagy az már 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!