NSIS error, Corrupt file?
Figyelt kérdés
Ma felraktam a Win7 Ultimate 64bit-et, és próbálkoztam a programok telepítésével. Sikerült az audio és a videokari drivert feltenni, valamint a flash playert. De ezen kívül semmi mást.
Java-t akartam felrakni, de kiírta, hogy NSIS error. Próbálkoztam a Teamspeak-kel is, de ugyan ez. Ha viszont éppen nem NSIS error, akkor azt írja, hogy corrupt file.
Youtubeon videókat nem tudok nézni, sok oldalt elég érdekesen nyit meg, színek össze-vissza ( [link] ).
Erre még rátesz egy lapáttal (bár nem tudom van-e köze hozzá), hogy gyakran lecsatlakozik a gép a wifi-ről, de ha reselem a gépet, akkor jó lesz.
2013. júl. 7. 21:49
1/4 Turismo válasza:
Valószínű a driverekkel is gond lesz, de lehet, hogy a géped nem is igazán támogatja a Windows 7 64-bitet. Előzőleg is Windows 7 volt csak 32-bites? Próbálkozz meg egy 32-bitessel 4Gb RAM alatt azt érdemes felrakni.
2/4 A kérdező kommentje:
XP 32bit-em volt. 4GB ramom van
2013. júl. 7. 22:10
3/4 A kérdező kommentje:
egyébként mikor felraktam a drivert, kicsit később próbáltam másikat felrakni, és NSIS error azokra is
2013. júl. 7. 22:11
4/4 Turismo válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!