Mien jó ingyenes játékokat ismertek windows 7-re mint pl: LOL Minecraft GTA?
nekem meg van a: GTA SanAndreas
GTA Vice City
Minecraft
League of Legends
Lego Star Wars 2
Ezek ingyenesek?
Mert ha neked az az ingyenes amit letölthetsz a netről, akkor több ezres listát lehetne sorolni száz szempont szerint. Egyszerűbb lenne egy letöltőoldalt megnyitni, megnézni hogy mi népszerű, összevetni a gépigényt, megnézni a leírást, játékmenetet, kommenteket, majd az alapján letölteni azt amelyik fut és tetszik.
Ott a pont....ezek mind fizetősek
És igen..fogod az egyik torrent oldalt>seederek szerint sorbarendezed>megnézed, hogy melyiket írják jónak>leszeded
ENNYI!
Először is tisztázzuk, hogy NEM MENŐ hülyén leírni szavakat...mint pl azt, hogy "mien"
Ebből látszik, hogy nem vagy több 10 évesnél
Ez esetben meg menj ki a haverokkal a városba, hülyüljetek egy jót, és ne azt kérdezd, hogy "mien jó ingyenes játékok vannak"
Egyébként félretéve a dolgokat!
Tuti, hogy ellennél a STALKER-Call of Pripyat-al, vagy Splitner Cell-el...
De az írásodból ítélve, mivel még kisebb vagy, ezért ajánlom figyelmedbe a SWAT 4-et...minden 10-13 éves rajong érte :D
(anno én is....ma már csak vacak)
Nekem inkább az FPS játékok a kedvenceim, ezért ilyen sandbox, meg MMO vagy milyen játékokban nem nagyon tudok segíteni
Viszont ha van egy combosabb géped, akkor Battlefield, Sniper-Ghost Warrior, Killing Floor, etc-etc
A: STALKER-Call of Pripyat
Splitner Cell
Sniper-Ghost Warrior
jónaktűnnek majd kipróbállom.
Am köszi mindent ami nem sértés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!