Ez a játék lesz vagy an pc-re?
Figyelt kérdés
The Last of Us nevű játék van pc-re ha nincs akkor lehet tudni hogy tervezik e?
Mert nem találtam semmit róla.
2013. júl. 5. 22:18
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.Akkor NO PC egy ilyen játék akkor rohadjanak meg.PS3 utálom.:)
2013. júl. 6. 09:29
4/10 anonim válasza:
Igen sajna az exlusive game eket nem adják.
A rayman origins szel volt hogy a először konzolokra adták ki majd 3 hónappal később pc-re... de kevés esély van a pc-re való fejlesztésre (nagyából 0%) exlusive játékok esetén... :/
5/10 A kérdező kommentje:
Öcsém ilyen játékot pc-re kiadni bűn ezért ki is nyírnám őket.Csak amiket láttam videókban a játékmenet a szereplők a grafika áÁÁÁá csodálatos.erre szarnak bele az egészben mert nyomorult PS3-ra adják ki.És ráadásul pc-ben nem is gondolkoznak.Miért nem TETRISZRE adtták ki?
2013. júl. 6. 22:21
6/10 A kérdező kommentje:
Öcsém ilyen játékot pc-re NEM kiadni......
2013. júl. 6. 22:22
7/10 A kérdező kommentje:
Utálom az XBOX-ot a PS1-3-ig mindet meg az összes többi szarságot ott a pc oszt kész.
Jajj jjjnem igaz mindjárt szétrobbanok az idegességtől mióta meg tudtam hogy nem lesz PC-re.
2013. júl. 6. 22:24
8/10 A kérdező kommentje:
EZ VAN EZT KELL SZERETNI(MEG A JÓ BÜDÖS....SZÁT NEKI).
2013. júl. 6. 22:25
9/10 anonim válasza:
Hát még egy olyat megpróbálhatsz hogy ha atomerőműved van és találsz egy működő emulátort talán tudod futtatni...
10/10 A kérdező kommentje:
Ja jó lenne de azok sose 100%-os futtatást biztosítanak és még atomerőművem sincs örülök hogy még megy a gépem nem tom mi baja.
2013. júl. 7. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!